به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان تهران، مدیر بهزیستی شهر تهران گفت: آسیبهای اجتماعی به دستهای از نابسامانیها و ناهنجاریهای رفتاری افراد یک جامعه چه بهصورت فردی و یا جمعی اطلاق میشود که ریشه در بینظمیها، کژ کارکردیهای پدیدههای اجتماعی و پیامدهای نامطلوب آنها دارد و این آسیبها غالباً باعث رنجش روانی، جسمی و مادی اقشار خاص و آسیبپذیر جامعه میشوند و این آسیبها نیازمند کنترل و پیشگیری می باشد.
برزگر در ادامه عنوان کرد: امروزه تمام کشورهای دنیا، سلامتی را بهعنوان کانون تمام برنامههای توسعه اجتماعی موردتوجه قرار میدهند. ابعاد مختلف سلامت (جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی) بهطور مستقیم یا غیرمستقیم، تحت تأثیر مثبت یا منفی تعیین کنندههای مختلفی هستند که سهم اثر عوامل محیطی، شامل محیط فیزیکی و اجتماعی و اقتصادی در آنها، حدود ۵۰ درصد است.
این مسئول در ادامه سخنانش اذعان داشت: از آنجاییکه آسیبهای اجتماعی به دلایل متعدد به وجود میآیند و در نهایت هزینههای گزاف و عوارض نامطلوب فراوانی از جنبههای مختلف، به فرد، جامعه و دولت تحمیل میکنند، لذا ضرورت توجه و پرداختن به این موضوع برای شناخت عوامل، پیامدها و راههای پیشگیری از آن لازم و ضروری است و در این راه و هدف وجود سازمان های مردم نهاد در کنار سازمان های دولتی برای پیشگیری و کنترل آسیب های اجتماعی پررنگ می شود.
نظر شما